هرچند در آشپزی ایرانی مقوله‌ای با عنوان دسر وجود ندارد، ولی خوراکی‌های شیرینی که در پایان غذای اصلی خورده می‌شود، کم نیستند. نان پنجره‌ ای نوعی دسر سنتی بسیار ترد و خوشمزه ایرانی است که تهیه آن نیاز به امکانات و مهارت خاصی ندارد. آرد سفید گندم، پودر نشاسته و تخم مرغ مواد اصلی مورد استفاده در تهیه این شیرینی هستند و برای خمیر کردن این مواد، مایعی نیاز داریم که می‌تواند شیر یا گلاب باشد.

نان پنجره ای


خوشمزه ترین مزه ها

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Rachel گروه بازرگانی پارسا نوین تجارت فن فیک اکسو sima یوزفایل تجارت نوین، بیت کوین، ارز دیجیتال، درآمد زایی، آموزش بهترین سایت شرط بندی ورزشی و کازینو با کلی ترفند و برنامه پایگاه مطالب علمی Rachel اوج یادگیری کنکور آسان است Music/band